Pricing

Our packages

Choose the package that suits you best. Or contact us for a customized package.
Each package contains the standard modules and permissions for each group. Of course you can always count on day and night support.

Popular Choice

Standard

39.00
per month

  • 10 GB storage
  • 1 - 10 users
  • 3 groups

Popular Choice

Plus

69.00
per month

  • 15 GB storage
  • 10 - 400 users
  • 10 groups

Popular Choice

Premium

129.00
per month

  • 50 GB storage
  • 400 - 800 users
  • ∞ groups

Do you want a customized package? Contact us without obligation.

Op maat? Wat houdt dit in?

Elk bedrijf is uniek, daar zijn we ons van bewust. Daarom kunnen we speciaal voor jouw bedrijf een pakket opstellen. Met zaken aangepast aan jouw wensen en jouw bedrijf. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Zijn er speciale prijzen voor scholen en vzw's?

Jazeker! Ook wij willen ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Ben je een vzw of organiseer je iets voor het goede doel? Dan kom je in aanmerking voor onze speciale tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Is er een demo?

We zetten met plezier een persoonlijke demo voor je op! Daarin kan je alle functies uittesten en eens je overtuigd bent zetten wij je demo om in een actieve dienst. Zo kan je hem meteen met het hele team in gebruik nemen. Contacteer ons en we helpen je graag verder met je demo van Teampoint.

Hoe wordt de betaling geregeld?

U ontvangt van ons steeds maandelijks automatisch een factuur. Maakt u zich dus geen zorgen over de betaling, annuleren kan wanneer je dat wenst.

Onbeperkte gebruikers?

Ja! Wij vinden dat het niet de bedoeling is om een communicatieplatform te beperken tot x gebruikers. Het platform dient toegankelijk te zijn voor iedereen! 

Helaas beperken we wel op rekenkracht. Zo kan je meer gebruikers gebruik laten maken van Teampoint als ze enkel nieuwsberichten lezen t.o.v. gebruikers rekenintensieve taken (zoals ‘Taken-module’) te laten uitvoeren. Als je de maximale rekenkracht op een moment benut, zal het platform taken trager gaan afhandelen.

Onderstaand scenario kan het Standaard-pakket met gemak aan:
20 gebruikers die op hetzelfde moment gebruik maken van de Taken-module en 50 gebruikers die op hetzelfde moment nieuwsberichten aan het lezen zijn.

Contacteer ons gerust mocht je hier meer vragen over hebben. We snappen dat dit een vreemde manier van werken is, maar we willen liever geen prijzenmodel gebaseerd op het aantal gebruikers (vb.: €5/gebruiker/maand).

Frequently asked Questions

Still have questions?
Have a look at the most frequently asked questions below or simply ask us.​